tiistai 25. lokakuuta 2011

Näin niitä lypsettään, ettäs tiijät! :)

Huuuh, olipas päivä! Ensimmäiset tunnit oli liikuntaa ja pelattiin koripalloa. No.. se meni nyt miten meni, kun loppujenlopuks puolet meidän joukkueesta vaan mökötti. :D Ja lopuksi venyteltiin... Olihan se kiva kun sisäreisien lähentäjiä venytettiin passiivisesti seinää vasten ja kun jalat olisi pitänyt nostaa takaisin ylös, niin minun jalat eivät liikkuneet minnekään! Tuomas tuli ja tyrkkäsi toista jalkaa ja molemmat jalkani kaatuivat vaan lattialle samassa asennossa... Ihan kiva. :D Mutta kyllä se ainakin toimi!

Ja tuli kyllä aika fiasko tänään, kun teknisen opettaja oli sanonut toisille, että niihin Taitaja9-kisoihin ei tarvitse olla sekajoukkueita... Tarjan lapussa kyllä luki ihan selvällä suomen kielellä, että ilmoittaudutaan 3hlön sekajoukkueilla! Ihan oikeasti, koko päivä meni vain setviessä tätä asiaa ja loppujen lopuksi POJAT OLIVAT ILMOITTAUTUNEET POIKAJOUKKUEELLA. Ok, ei onnistu. Ja varsinkin kun Antin, Tuomaksen ja Jonnen joukkueesta Jonne lähtee minun ja Heidin kanssa sinne kisoihin. Jonne jo lupasikin, kun ei kuulemma jaksanut enää kuunnella meidän valitusta! :D Nyt vain tarvittaisiin enää huomiseksi joku hyvä RYHMÄN NIMI, voi ei, siitä ei tule mitään! Ei me olla keksitty, eikä keksitä. KEKSIKÄÄ JOKU! :(
Aiemmin olen kirjoitellut näistä Taitaja-kisoista täällä.

Mutta nyt pitäisi lukea kemiaa, huomenna on nimittäin koe (VOI EI!). Toivottavasti numero ei ole samaa luokkaa, kun englannin kokeessa. ;s Tuo kemia kun taitaa olla aika tärkeä aine tuolla lääketiedealalla. Mutta jospa tästä selvittäisiin ihan kunnialla, toivotaan parasta.

Otsikko on omistettu ihan kokonaan Heidille! Jennan viisaudet vol. 987. ;)

Eipä mulla muuta, heiiipsulivei! :)


---------------

Tomorrow I have chemistry test. I hope so it's going better than English test.

We also find a boy our Master-face team. He is Jonne now and it's so good thing! :) But we have some complications for it but it isn't very big thing. Only misconception!
Earlier I written Master-race here.
Hey, invent us a teamname for Master-race! We can't do it ourselves.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti