torstai 20. lokakuuta 2011

Hello everybody!

Täällä minä olen taas! :) Saatiin nettitikku toimimaan, kun ostettiin uusi liittymä. :) Ollaan täällä möksäilty ja on mukavaa ollut.

Maanantaina ensimmäiseksi tultiin tänne ja lämmiteltiin saunaa ja... Mitäs muuta?:o Nukuttiin ja katsottiin tv.

Tiistaina käytiin kävelemässä Leivonmäen kansallispuistossa, tosin ei meinattu ensiksi löytää oikealle paikalle ja sitten ei meinattu löytää oikeaa reittiä JA EI LÖYDETTYKÄÄN, mutta kävelimme sitten eri reitin. Löydettiin kuitenkin sitten yhdelle makkaranpaistopaikalle ja paisteltiin siellä makkaraa ja lämmiteltiin karjalanpiirakoita ja toki syötiin. :) Illalla mökillä sitten lämmitettiin saunaa ja pikkusiskot vietti saunassa vaatimattoman 1½ tuntia veden kanssa lotraten. :D Iskä paisteli myös muurinpohjalettuja ja ne oli NIIIIIN HYVIÄ, kuten aina. Jenna ♥ iskän muurinpohjaletut..♥

Keskiviikkona eli eilen oltiin täällä mökillä vaan ja lepäiltiin niin kuin lomalla kuuluukin. Iskä paistoi lopun taikinaa muurinpohjalettuja ja en minä edes meinannut jaksaa syödä niitä, kun tehtiin jo ruuaksi tortilloja! Hmm, toinen mun lemppariruoka.. :D Eikö täällä kerkeä kun saunomaan, syömään ja nukkumaan? Vastaus: ei. :D No joo kyllä ehtisi, jos vain jaksaisi. Illalla (yllätys yllätys) saunomista ja katsoin jonkun ihme elokuvan tv5 nimeltään Kolmetoista Aavetta. Oli se sillä tavalla ihan hyvä, mutta vähän outo..

Tänään torstaina iskä kävi Jyväskylässä konenäyttelyssä, mutta toi sieltä mukanaan kalasäilykkeitä. Niin miten oli, konenäyttely? No ei se mitään, oli se aikasta hyvää. :) Sitten tehtiin ruuaksi kana-kermakastiketta ja nuudeleita. :P Naminami. Pelailtiin tuossa myös muutamat pelit Mölkkyä ja kaikki muut voittivat väh. kerran, mutta minä en. :D Mutta ei se mitään. Nyt vielä on sauna lämmin, mutten taida jaksaa käydä siellä tänään, joten kohta katson BB ja sitten vielä tuon Wilderness -elokuvan mtv3 ja rupean nukkumaan.

Kuvia täältä tulee luultavasti, kunhan pääsen kotiin! :)

Jotenka nyt voisin sanoa kaikille hyvät yöt! :)


---------------

We are been here in cottage. I am sleeped, eated and been in sauna so much. It's so good thing. This is really holiday. I just relax here.

You maybe got photos here when I go to home. :)

Soon I watch BB and Wilderness -movie and go to sleep. So I say good night for everyone! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti