sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Everyday I'm shuffling


Jooo, mitäs tässä, päivä mennyt taas ihan harakoille, kun on vaan nukuttanut... Mutta ei se mitään koska nyt on LOMAAAA ! Ahh, ihanaa viikon saa taas olla ajattelematta koko koulua.. :) Me lähdetään tuossa maanantaina Jyväskylään mökille koko viikoksi ja emme ota tietokonetta mukaan, joten saatte olla ihan koko viikon ilman minua. ;) Paitsi jos en tule jotain pikkujuttuja puhelimella kirjoittelemaan! Huomennakaan en varmaan kerkeä kirjoittelemaan, katsellaan nyt, kun ensiksi mennään päivällä syömään hirvisoppaa (!!!) ja sitten pitäisi vielä keretä pakkailemaan sun muuta.


Joten tässä voisin rueta kohta lukemaan Pirin antamaa kirjaa Lahja, joka on vaikuttanut tuon 70sivun perusteella jo ihan hyvältä. Voin kertoilla sitten vaikka lukemiseni jälkeen, mitä olin kokonaisuudesta mieltä! :)

Mutta kaikille kenellä on nyt lomaa, niin HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAA LOMAA ja pitäkää itsenne kunnossa! :) Ja muillekin oikein hyvää viikkoa! :)


Lopuksi hyvän olon musiikkia:
 
Muse - Feeling Good


kuvat: we heart it



----------------------------

My holiday started yesterday and it's so great thing! We go to Jyväskylä on Monday and we stay there hole week. So I don't write here because we don't take our computer there.

But now I think I going to read a little the book named The Gift. Maybe when I finish it I tell you what I like it. :)

So have a nice holiday if you have it, but if you haven't have a nice week otherwise! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti