maanantai 4. kesäkuuta 2012

Shopping, shopping

Tässäpäs olisi Helsingin shoppailuita, joita toisaalta kertyi aika vähän, mutta eipähän ainakaan rahapussi liikaa huvennut...;)

 Ostin Andiamosta mintunvihreät korkkarit 20e ja tuommoisen suloisen vyön, jossa on ihana rusettiyksityiskohta, Sokokselta 13,95e päättäreihin. :)

 Ensimmäinen toppi on Onlyltä hintaan 9,90e -20%! (Joo kuitti oli ihan sekainen, enkä jaksanut laskea paljonko siitä sitten hintaa jäi, vissiin semmoset 7-8e välissä?) Tässä tuo teksti hyppäsi suoraan sydämmeen ja kaipailinkin tällaista vähän kevyempää, ohutta toppia itselleni. :) Kaksi viimeistä t-paitaa löytyi Seppälästä yhteishintaan 15e. Nämä oli niin suloisia, etenkin tuo jätskipaita ja tuo viimeinen niin minun näköinen, siinähän lukee siis "Too much is not enough!!" "!?#$". ;)

Tämä viimeinen oli tällainen "pikaostos", koska minun huulirasvapurkkini jumittui kiinni ja itsehän en voi olla ilman huulirasvaa. :D Mutta en kadu ostosta, koska tämä on tosi ihanan-ihanan-IHANAN tuoksuista ja hyväksi huulille.. :) The Body Shop 7,90e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti