lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kuuluu, kukkuluuruu

Joo elikkäs pitkästä aikaa voi kertoilla kuulumisia tässä. Eipä sinäänsä, että mulle olis hirveesti tapahtunu mitään erikoista. Olin tuossa viime viikon perjantaista torstaihin rakkaan luona. Chillailua kylällä, Rissasessa ja käytiinpä tuossa vähän Jasmininkin luona. :)

Mutta tapahtuihan sielläkin jotakin. Tiistaina oli Tuusniemeen lukioon "tutustuminen" tai no oikeastaan tehtiin silloin viimeiset kurssivalinnat ensi vuodelle. Niin siis minähän olen jäämässä Tuusniemelle lukioon, vaikka olisin päässyt Sosiaali- ja terveysalan pt. + lukio -koulutukseenkin, mutta monet asiat saivat mieleni muuttumaan, mutta niihin syihin voisin palata ehkä joskus. Mutta kuitenkin. :) Meillä kesti se vain tunnin ja sen jälkeen mentiin Shellille oleskelemaan, kun oli niin hyvä sää. Vietettiin hyvällä porukalla aikaa ja mukavaa oli. :) Sitten pojat lähti jatkamaan töitä ja toiset lähti salille ja me tyttöjen kanssa jäätiin siihen Shellille vielä olemaan. Piri ja Johanna lähti siitä sitten jo kotia ja me Annikan kanssa jäätiin sinne vielä. No, kohta sitten Saku soittaa "ootsä ottanu Karin pyörän?" "no en, kui?" "noku joku on vieny sen.." "MITÄH?" Sitten lähdettiin Annikan kanssa selvittämään tätä kamalaa ryöstöä, käytiin katsomassa valvontakameroita ja saimmekin sieltä ihan selvän kuvan varkaasta. Noh juttu ei selvinnyt vielä sinä päivänä, mutta onneksi seuraavana päivänä varas saatiin kiinni ja myös muiden omaisuudet löysivät varkaan talosta toivottavasti omiin koteihinsa. :) Meillä oli muuten myös 6kk päivä Sakun kanssa tiistaina, onnee meille!;) Eiku mitäh?

Mutta kuulumiset on kerrottu, niin vois laittaa pari biisiä loppuun. :)

Inna - OK

Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise

Middle Class Rut - Busy Bein' Born


Heiii joo loppuun vielä semmonen, että SAKU OPETTI MUA PELAAMAAN ÄNÄRIÄ. :D Ja mä kerran jopa voitin sen. (8 Noh, lopuilla kerroilla en saanukkaa sit yhtään maalia, this sucks ass..! Kyllä mä vielä petraan.......;)))) VAPISE RAKAS! Niin ja toi viimenen kappale siihen Änäriin liittyenkin sitten, kun se soi siinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti