lauantai 7. huhtikuuta 2012

Nyt ottaa päähän ja pahasti

Oikeasti. Mihin tämä maailma on menossa? Ihmiset, aikuisetkin, järkyttyy suuresti jostain SEPPO TAALASMAAN HIRTTÄYTYMISESTÄ, jota ei edes näytetty. Kohta aikuisetkin kuolee jostain Teletappien katsomisesta, koska järkyttyvät siitä liikaa. Kaikista on tullut ihan hermoheikkoja joka v***n asiaa kohtaan, joka poikkeaa vähääkään pullataikinan leipomisesta tai piirtämisestä.

Kyllä, Salattuihin elämiin oli laitettu tänä iltana K12 rajoitus normaalin K7 sijasta, eikö vanhemmilla järki päätä pakota siinä vaiheessa kieltää lapsiaan katsomasta, jos eivät tahdo lapsiensa katsovan sitä. Eikö kuulostaisi järjelliseltä? Tai sitten vanhemmathan voisivat toki kertoakin lapsilleen Salkkareiden olevan fiktiivinen ohjelma, jossa kukaan ei oikeasti kuole vaan he vain näyttelevät. Yhtäkään hahmoa ei ole oikeasti olemassa!

Tämä homma menee niin yli, kun on rajoituksia sille ja rajoituksia tälle, järkytytään siitä, tästä ja tuosta. Miten kukaan on voinut selvitä hengissä tätä aikaisemmin, kun kaikkea ei ole kielletty? Niin ja kuinka tähtisädetikut ovat K18 ja haulikko K15? Kummallahan niillä oikeasti saa paremmin hengen pois? Suomen lainsäädännössäkään ei ole enää mitään järkeä, kaikki pilataan. TÄMÄ MENEE NIIN YLI ja NYT OIKEASTI VIIIIIITUUUUUTT................

Nyt voidaan myös miettiä tässä samalla kivalla kirjoitusvimmalla ja v***tuksella, miksi ihmiset ehkä saavat helpommin tartuntoja esim. joistain taudeista? Luulen että yksi syy voi olla se, että bakteerifobisesti pestään käsiä ja itseään aivan liikaa, eikä normaaleja bakteereja enää ole. Samoin se voi olla yksi hyvä syy, kun mitään mikä vaikka tippui lattialle (esim. PUSSISTA pudonnut karkki) ei voida syödä, koska oho, se sattui tippumaan lattialle.

Aikuiset suojelevat liikaa lapsiaan. Niin opetetaan lapset pelkäämään kaikkea. Millaisia aikuisia heistä tulee, kun kaikki on tosi pelottavaa. Kohta ei uskalleta enää soudella, kun veteen voi tippua, saatikka opetella uimaan, koska sillon varsinkin voi hukkua. Kohta nurmikolla ei uskalleta kävellä, koska siellä saattaa olla kimalainen tai käärme. Kohta ei uskalleta syödä kalaa, koska kalaan on voinut jäädä ruotoja ja niihin voidaan tukehtua. Kohta ei uskalleta leikata leipää, koska sillon leikkaa sormeen. Kohta ei uskalleta olla kesällä ulkona, koska aurinko voi polttaa ihon. Ei tällaisella asenteella tule ihmisiä, tällä tavalla saadaan vain joka-asia-fobisia p*skoja. Ja tämä nyt oli sitten vain minun mielipide.

Entäs jos maailma menee tällaiseen tilaan, mitä ihmiset sitten tekevät? Kaikki varmaan vuorataan betonilla, järvet kuivatetaan ja ötökät tapetaan? Ja jos tätä ei tehdä, niin kuljetaan ainakin avaruuspuvuissa kesät talvet, jottei mitään tapahtuisi. Kenenkään kanssa ei saa puhua kasvotusten tai kätellä ilman suojuksia, koska taudit voi levitä. Mutta päästäänkin aiheeseen, mites se ihmistenjälkikasvu, kun sitä ei voi tehdä, koska siinäkin voi sairastua sukupuolitauteihin ja kaikkiin mahdollisiin influensoihin. Ei taida ihmisillä olla enää tulevaisuutta?.. No ei voi sitten mitään.

Siirrytään aiheessa sitten vaikka ilmantonmuutokseen, josta vauhkotaan niin maan p*rkeleesti. Ihan kuin se olisi ihan hirveää. Suomessahan vain kasvukausi jatkuisi ja olisi lämpimämpää, haittaisiko se nyt ihan kauheasti? Ja ihan btw. uusi jääkausi tulee kuitenkin. Tuli ilmastonmuutosta tai ei.



Mutta nyt kun on vauhkottu tarpeeksi mieltä askarruttavista yhteiskunnallisista asioista, niin voidaan hyvillä mielin toivottaa kaikille


KIVVOO HAUSKOO PÄÄSIÄISTÄ ! ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti