keskiviikko 2. marraskuuta 2011

It's hard to explain

Anteeksi tämä hiljaisuuteni! Olen ollut menossa ja tulossa ja ihan vaan halunnut olla!

Viikonloppu meni vain hiimaillessa.

Maanantaina menin Heidin luokse, tehtiin sitruuna-marenkipiirakkaa (kuvan saatte varmaan jossain vaiheessa!) ja vippailtiin kylällä ja sen semmoista. Niin ja oltiin toki koulussakin! Ja saimme silloin takaisin se kemian kokeet. SAIN 9½! Ja se oli hyvä, koska pelkäsin että se meni ihan nenilleen.. :)

Tiistaina kouluun ja isoskoulutukseen, jossa oli sijainen Jatta, joka vaikutti ensiksi ihan flipanneelta (NAURU!!!), mutta loppujen lopuksi hän oli hyvin mukava nainen. :)

Tänään oltiin koulussa ja ruotsintunti... :D Oli kyllä aika melskettä! Juuso pyysi Antsan kättä (läpällä toki...:D), mutta harmi, Ritva ei suostunut. :( Juusolle tuli ihan paha mieli. :( :D Ja nyt vain illasta ollut kotona ja nyt juuri menossa hiustenvärjäysoperaatio!

Huomenna minulla on kampaaja-aika. Ja sen jälkeen menen Heidin luokse ja olen siellä lauantaihin, joten saatte taas olla vähän aikaa ihan ilman minua. :) Mutta ei kai se haittaa, eihän? Kertoilen sitten taas tapahtumia luultavasti lauantaina. ;)


Mutta niin kuin jo sanoin, olen myös vain halunnut olla. Minulla on ollut jotenkin vähän "kummallinen" olo vähän aikaa. Ei fyysisesti, vaan henkisesti. Ja kaikki peittoontuu ehkä vain sillä, että olen iloinen, iloinen ja iloinen. Nauran kuin viimeistä päivää, vaikka oikeasti jotain paikkaa koskee sisälläni. En halua puhua siitä oikein kenellekään, mutta niin vain on. Tänään se kuitenkin ehkä taas rakkaimman ihmiseni takia meni parempaan suuntaan. Sain puhua hänen kanssaan piiitkästä aikaa vähän paremmin! :)

I love you my the most important friend♥ 
I need you and I do never want to lose you! :( 
And the last, I really miss you...



Ps. Pitää katella, jos illemmasta tekisi Jasminin antaman haasteen. ;)



-----------------

Sorry that I didn't write here so much. I was go and come and only want to be alone.

Monday and Tuesday I was with Heidi. And we were at school. We got Physics tests back I got 9½! It's SO GOOD THING! :) I'm happy!
Today I was in school etc. normal.
Tomorrow I go to Heidi's home again and I come home Saturday so I don't write here again... But then you maybe have some photos and stories. ;)

But a while I have had strange feeling. It's also react me negative and then I didn't want to write here anything. But today I spoke with my most important friend. I didn't speak with him a while and now it felt so good to spoke with him. I have better feeling now! But how long, who knows?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti