maanantai 28. marraskuuta 2011

I'm fine

Vielä ennen kun rupean unten maille, haluan sanoa että kaikki on paremmin kuin pitkään aikaan... :)

Olavi Uusivirta ft. Anna Järvinen - Nuori ja kaunis


Se on muuten jännää se miten parissa tunnissa kaikki muuttuu... Mutta ihminen, josta kerroin myös edellisessä postauksessani, ei koskaan jätä minua yksin. (Tai ainakaan toivottavasti...) Nyt sen tiedän, nyt sen tunnen ja olen onnellinen, mitä sä luulit.. ;)
Joten voisin pyytää anteeksi edellistä angstaustani, kaikkihan on hyvin, paremmin ja aina vain paremmin. Olen onnellinen... :)

Huomenna äikän koe. ;s En ole lukenut, siihenkään. :D Sain äsken tehtyä bilsan läksyt, onneksi muusta sitä läksya ei ollutkaan. :D Huomenna taas sitten Heidin luokse ja tiistaina sinne Kuopioon. ;) Katsellaan, jos näkisi Juusoa, Siniä tai molempia, kyllä minulle passaa. :) Molempia on niin ikävä!<3

Hyviä öitä vaan kaikille. :)


-------------------

Oh, now I'm veryvey well! :) It's so interesting how things change so much couple hours. But the person who I need the most this world, never leave me! I know that now, I think. But I'm very sorry about my angst the last post, everything is well now. :)

Tommorrow I go to Heidi again and Tuesday we go to Kuopio! Hell yeah! Maybe there we see Juuso, Sini or both! :) I missing both so much!<3

Good night everyone. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti