tiistai 13. maaliskuuta 2012

Jenna ♥ Holiday

  Noniiin, niitä lomakuulumisia vihdoinkin kehiin. :) Olihan se ihan mukava loma, pari yötä home all alone ja Heidin luokse. Käytiin sinä päivänä myös Jonnen luona kyläilemässä, melkein herätettiinkin vielä se raukka.. :( Mutta mukavoo oli.
Seuraavana päivänähän sitten lähdinkin jo aamulla klo. 7 Heidin äidin kyydillä Tuusniemelle kullan luokse. Olin siis siellä jo ennen 8. Herätinkin Sakun vielä... Ja eipä enää sen jälkeen nukuttukaan. :D Ihan putkeen siis sekin. Käytiin sillon keskiviikkoiltana Tuusniemen kylillä hillumassa ja paikallisella nuorisotalolla päätalolla oli jopa hurjasti 5 kävijää sinä päivänä. Olimmekin Sakun kanssa melkein koko ajan kahdestaan.
 Sitten olikin jo torstai (NAISTENPÄIVÄ!) ja sinä päivänä meillä olikin ohjelmaa. Lähdimme Kuopioon jo 12 aikoihin. Kävimme katselemassa Rissasille uutta autoa, shoppailtiin ja syötiin. Ansku oli myös ihana ja osti minulle tämän viereisen hajuveden Sokokselta. Rakastan myskin tuoksua. ♥ Sitten alkoikin olla jo ilta ja lähdimme katsomaan Kalpan peliä Niiralan monttuun. Ansku kylläkin jätettiin kaupungille shoppaamaan! En ollut ennen käynyt peleissä, mutta en voi valittaa etteikö se olisi ollut mukavaa! :) Voisin lähtea uudestaankin, jos he vaan minua mukaan huolivat. :D Saku osti minulle naistenpäivän kunniaksi Kalpa-piponkin ja olen niiiiiin rakastunut siihen...♥ Ihana, ihana, iiihaanaa. (8 Ja Kalpahan toki voitti Bluesin tuossa ottelussa 3-1!
Oli muuten piiiihanan hyvät paikat! (8

 Siinä pipa in action!

Tullaankin jo sitten perjantaihin, silloin Sakun isoveli lähti kyläilemään muualle ja jäimme Sakun ja hänen vanhempiensa kanssa keskenään. Maistelimme muutamat silloin ja katselimme leffoja. :) Lauantaina Rikukin taas kotiutui ja eipäs tässä kummempia tehtykään. Katseltiin vain elokuvia, pelailtiin pleikkarilla, saunottiin ja löhöiltiin, niin kuin lomalla kuuluukin. Sunnuntaina minun piti tullakin sitten kotiin, olihan maanantaina jo koulua, mutta olisin voinut viettää aikaa Rissasessa vaikka loputtomiin. On se oman kullan kainalo aina niin ♥. :)

Mutta loppujen lopuksi, mukava loma oli! :) Mitenkäs teidän lomat vietettiin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti