sunnuntai 15. tammikuuta 2012

That's why I smile



Olipas hurjan mukava viikonloppu!:) Tuusniemellä meinaan. Vaikka matkaan meinasi tulla pari muuttujaa, jotka ei välttämättä olleet ihan minun mieleeni. Tietenkään kameraa en muistanut mukaan, mutta ei se mitään, jos sitä joskus vielä muistaisi!
Perjantaina koulusta suoraan Rissaseen. Sitten siinä puoli 7 maissa kylälle ja Ollikin siinä välissä ehti käymään. Ja ihan kivastihan tuo aika kului chillaillessa. :)
Lauantaina oli Sakun nimpparit! Tosin me sankarit ei edes juhlistettu sitä mitenkään, ei edes nimpparikahveja "keretty" keittää. Iltasemmalla pojat meni luistelemaan ja nähtiin Liisaa ja Jonneakin! :) Ja Liisan kanssa oli tosi hauskaa kopilla... Siitä ei puhuta. :)
Tänään sitten vaan kotona loppu päivä. Enpä oikeastaan ole tehnyt mitään, katsellut tv ja datistellut. Jos sitä kohta nukkumaan, kun huomenna pitäisi jaksella kouluunkin. Kinosti aivan %¤!&# ! Mutta noh, näkeepähän ihmisiä, huomasin meinaan ikävöiväni jotain henkilöä tässä vaikka olen nähnyt hänet tänään. Mutta semmoista se on. :)


Hyvää viikkoa vaan nyt kaikille! :)


------------------

I had got so, so great weekend in Tuusniemi with my friends and boyfriend! More these! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti