sunnuntai 8. tammikuuta 2012

All you need is love


Minulla on ollut ihan kiva vuoden ensimmäinen viikko! Vaikka se koulu alkoikin... Mutta näkeepähän ihmisiä. :) Pitkä viikonloppukin sujui ihan mukavasti! Ensin höpsöillessä Sakun kanssa torstai ja perjantai ja sitten viettäen eri leffojen kanssa loppuaikaa! Itseasiassa olisimme torstaina katsoneet nordic-tv:ltä Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2, mutta silloin se pottuili meille, eikä halunnut toimia, joten katsoin sen eilen illalla itsekseni. Ja TYKKÄSIN! :)
Katsoin myös perjantai-iltana Red Riding Hood - Punahilkka-leffan ja aluksi tuntui, että se on tosi ennalta-arvattava leffa, mutta hei, se ei ollutkaan. Suosittelen myös katsomaan. :)
Tänään päivällä katsoin leffan Bad Teacher. Mielestäni sekin oli ihan suhteellisen hyvä leffa ja loppu oli kiva, vaikka vähän ennalta-arvattava joistakin osin, mutta ei se haitannut. Cameron Diaz oli loistava hutsahtava opettaja!
Huomenna taas kouluun... Eiiii. Mutta jospa sitä jaksaisi!





kuvat: google ja we heart it


-------------

 
My week went nicely. My weekend went with Saku and watched movies, Harry Potter and Deathly Hallows part 2, Red Riding Hood and Bad Teacher. These all are great films, I like. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti