tiistai 7. elokuuta 2012

Home again

Jeppisjepulis, eilen kotiuduin taas Tuusniemeltä ja tajusin samalla, että viikko enää jäljellä lomaa! Huhhuh, minne se on mennyt. Mutta tässä yhteenvetona vähän mitä Tuusniemellä viimeviikolla tapahtui.
Ensinhän oli ihananihanat hellesäät ja otimme aurinkoa ja nautiskelimme kesästä ja toisistamme Sakun kanssa, sitten taas tuli "normaali Suomen kesäsää" ja ilmat vähän viilenivät, kävimme kylillä muutamina päivinä. Perjantaina myös teimme Sakun kanssa KAHDESTAAN pitsaa, kun tämä joku eräs Sakun veli pelasi vain Red dead redemptionia. Bendele! :D Hahahah, minulle myös tarttui tämä kamala Jonne-kieli... Niin ja kyllähän nämä pikku-Jonnet tuli yhtenä päivänä meille kylällä innoissaan juttelemaan ja taisi heillä päristä ihan 5/5, ainakin juttujen laadun perusteella. :D Terveiset vain Pirillekin... ;) Ja sunnuntai-iltanahan me sitten Sakun ja Rikun kanssa kävimme kalassa. Kukaan ei kyllä saanut kalaa, mutta minä opin virvelöimään ja Saku sai Rikun virvelin siiman solmuun. Noh, tuo viimeinen ei ollut varmaan mikään kunnioitettava suoritus, ehkä... ;)

Mutta nyt sitten viimeinen lomaviikko kotosalla ja ensi viikolla uusien kujeiden pariin lukioon. Pikkuisen jänskättää, mutta kun on tutut ihmiset ja tuttu koulu, niin ei siinä ole mitään ongelmaa. Nautitaan nyt vain vielä lomasta, eikä stressata turhia. :)

Mukavaa viimeistä alkanutta lomaviikkoa kaikille! :) Ja muutenkin vaikka olisi jo koulussa tai töissä, niin mukavaa viikkoa! :)

weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti