sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Sinä se oot

Vähän jäänyt tämä kirjoittelu, mutta annettakoon se minulle anteeksi? :) Ei ole muuten kummia tapahtunut, paitsi keskiviikkona.

Keskiviikkona minulla oli sosiaali- ja terveysalan soveltuvuuskokeet Kuopiossa. Menimme sinne Heidin kanssa klo. 8:aan ja Attekin oli saanut kutsunsa samalle päivälle. Onneksi, koska muuten olisimme Heidin kanssa kuolleet sinne. :D Siltä ainakin tuntui hyvin vahvasti. Kun saliin kutsu tuli ja istuin paikalleni ja otin kynän käteen, minua jännitti niin paljon, että kynä meinasi tippua kädestä ja eläpä sitten kun yritti kirjottaa. Olo oli kuin vanhalla mummolla. :D Mutta onneksi jännitys helpotti nopeasti ja testien alkaessa jännitys unohtui kokonaan. :)

Kirjallisten testien lisäksi soveltuvuuskokeeseen kuului psykologin haastattelu (joka muuten kyseli minulta ihan outoja juttuja ja vastasin vähän mitä sattuu, hups...:D) ja ryhmäkeskustelu, jossa 6-8 hengen ryhmälle annettiin aihe keskustella ja ryhmän piti itse rakentaa siitä keskustelu. Mielestäni omalta osaltani ainakin se meni ihan suhteellisen hyvin. Katsellaan nyt mitä sieltä kesäkuussa vastauksena tulee. :)

Ja tämmöstä minä vähän niin kuin piirtelin eilen, kuka arvaa ketä tämä esittää!..;)



Tässäpä myös yksi ihanan ihana kappale, jonka omistan vain ja ainoastaan ihan omalle rakkaalleni. ♥
Happoradio - Sinä

2 kommenttia: